Jeanne

 

Jeanne Toxværd

Hej!

Jeg hedder Jeanne Toxværd. Jeg repræsenterer Enhedslisten i Gentofte Kommunes Kommunalbestyrelse. Jeg har gennem hele mit liv været socialist, som en naturlig følge af min opdragelse. Jeg er vokset op i en tid hvor man udviklede velfærdssamfundet, så alle fik samme muligheder og rettigheder.

Desværre har vi gennem de sidste 20 år oplevet, hvordan det velfærdssamfund der blev bygget op af min forælder generation brydes ned af politikere på Christiansborg, der har folketinget som karriere og hvor mange aldrig har haft job på almindelige arbejdspladser eller samarbejdet med almindelige mennesker, der rammes af den lovgivning der besluttes på Christiansborg.

Jeg er uddannet cand.pæd. og har arbejdet med stigmatiserede målgrupper hele min karriere, hvor jeg har set, hvordan medarbejdere og borgeres arbejdsvilkår og levevilkår og muligheder er blevet forringet gennem de sidste årtier. Nok måtte være nok og det var hvad der fik mig til at blive aktiv i Enhedslisten.I Enhedslisten er et fællesskab med højt til loftet og plads til mangfoldige og udviklende debatter, som jeg holder meget af at være en del af. Jeg har i Enhedslisten oplevet en solidaritet mellem mennesker og over grænser som har beriget mit liv og motiverer mig i det politiske arbejde jeg selv deltager i.

I Enhedslisten Gentofte er vi en spraglet flok mennesker der sammen har bygget en aktiv afdeling op. Vi har fået etableret traditioner og en mødestruktur, hvor der er plads til alle som har lyst til at være med. Om man har lyst til at være med på sidelinjen, med en times tid, til gadeuddeling af vores materialer eller bare lytte til debatterne er underordnet.

Det utroligt dejlige er at man kan springe rundt i de forskellige aktiviteter som man har lyst til og stadig være en del af fællesskabet i
Enhedslisten Gentofte.Jeg er ualmindelig stolt af at repræsentere Enhedslisten Gentofte i Kommunalbestyrelsen og glad for det kollektiv der hjælper mig med at kunne udføre mit politiske arbejde i Kommunalbestyrelsen Gentofte.

Vi har gjort det godt, og det skal vi fortsætte med.

Jeg opfordrer dig til at følge med i hvad jeg laver af politik her:

https://www.facebook.com/frutoxic/

https://twitter.com/FruToxic

https://www.facebook.com/jeanne.toxvaerd

Røde hilsener
Jeanne Toxværd